Haven

Dette skal ordnes i haven når sommeren kommer

Når sommeren står for døren så er det vigtigt at haven står snor lige, hvad enten man har en lille eller en stor have.

Derfor kommer man heller ikke udenom at der er nogle redskaber der er en nødvendighed man har som husejer. Men det er ikke altid nemt,  hvis der er stor efterspørgsel på have produkterne derude. Og er der så forsinkelse på de store handelsskibe så kan man pludselig så her en sommer. Og hvor det ganske enkelt er umuligt at opspore de varer man har brug for.

Men hvis det lykkes så er der nogle bestemte haveredskaber man skal have i sin have.

Hvad skal man bruge af redskaber som have ejer

Ja man skal f.eks. have en hækkeklipper hvis man selvfølgelig har en hæk. For har man hegn/ rækværk rundt om haven. Så er det selvfølgelig ikke en hækkeklipper man har brug for. Men måske noget maling eller gori man kan give træværket for at vedligeholde det da det danske vejr er ret hård ved træværket. Så skal man også have en græsslåmaskine, så græsset kan blive slået 1 gang ugentligt i sæsonen. Og har man ikke tiden, så kan en robot plæneklipper være en rigtig god løsning. Så skal du selvfølgelig også have en rive og en løvrive, og i forhold til løvriven der er min fortrukken en der er lavet i plast. Sidst men ikke mindst så skal du have en skovl og en spade. Spaden er god når du skal grave de dybere huller. Og rette kanterne til på græsplænen og skovlen er rigtig god når du skal flytte en større mængde jord eller lign Fra det ene sted til det andet.

Hvad skal der ellers være styr på i haven når sommeren melder sig

Hvis man har børn så er der selvfølgelig nogle ting der skal være styr på når sommeren kommer. For der er haven ideel når børnene skal lege. Og så får man dem også ud at bevæge sig lidt. Og man kan som voksen få lidt ro på inde i huset da støjen så kommer ud i haven.

Badebassin

En ting der aldrig slår fejl når man har børn er, et kæmpe stort badebassin til haven. Og der starter man selvfølgelig med de små bassiner til små børn. Og jo ældre de bliver jo større badebassiner køber man. Og det der også er dejligt med sådanne store badebassiner er. At de præcis er store nok til vi voksne også kan tage en dukkert. Ja faktisk fås de så store at hele familien kan være i samtidig og nyde badevandet i sommervarmen.

Trampolin

En trampolin i haven er også bare en rigtig god ide hvis man er haveejer og har børn. Da det styrker børnenes labyrintsans som er balancesansen. Og som er rigtig godt for børnene at få styrket (også for voksne). Og så får børnene masser af bevægelse og en masse sjov og glæde med kammeraterne når de kommer på besøg og hopper med. God sommer