Boligen

Gamer computere og pc dele forsinket

For ikke så længe siden, nej faktisk var det her i foråret 2021 hvor et stort containerskib satte sig på tværs i Suezkanalen, og det skabte selvfølgelig trafikkaos, og et stort tab for mange firmaer i verden. Da alle skibe sad fast og varerne kunne derfor ikke komme frem til alle de ventende kunder.

Gamer computere hvor skibene ikke nåede frem

Ja herhjemme i Danmark, da var der en masse spille entusiaster, der var på udkig efter en gamer pc som nogle disse modeller her. Men fordi så mange skibe sad fast i Suezkanalen så kunne disse pcér ikke n frem til alle de ventende gamers. Og så går der panik i marked og der kommer gang i brugt salget.

Derfor er priserne steget på gamers pcér

Uanset om du køber en færdig bygget gamer pc eller du vælger at bygge selv med hjælp fra sådan en guide som denne her. Så har de alle det tilfældes at de har en processor, harddisk og som regel en ssd disk, et gamer grafikkort, og nogle gamer ram.

Og det der er problemet er, at hvis bare 1 af disse dele ikke kan skaffes. Ja så har man ikke en gamer der virker. Nej så kan man sgutte bruge skidtet til noget. Og det er det der er det store problem her, at nogle af disse pc komponenter har været ombord på disse skibe.

Ja f.eks. gamer grafikkort. Og det har været med til at presse priserne op på gamers og grafikkort. Ja faktisk så meget at nogle gamer grafik kort som disse her. Ja der er prisen blevet presset på med 30-50%. Og det må man sige er voldsomt. At et gamer grafikkort der før kostede 5000kr pludselig koster mellem 7000-10000kr er vildt.

Hvad kan man så gøre ved det?

Ja tænker faktisk ikke der er så meget at gøre ved det. End vente på marked stabilisere sig igen. Men der kommer lige til at gå lidt tid. Først skal at containerskibene lige igennem suezkanalen. Og så skal varerne ud i butikkerne. Og alt dette kan godt komme til at tage et godt stykke tid. Og lige i forhold til gamers kan det godt tage lidt længere tid da også handler om noget med at kryptovalutaer er på himmelflugt. Men det er et helt andet emne så den undlader vi her 🙂