Boligen

Lamper er meget mere end bare belysning

Alle har brug for lys i hjemmet, og de fleste sætter selvfølgelig lamper op med det formål at få lys til forskellige opgaver og for at kunne se tilstrækkeligt når man bevæger sig rundt i hjemmet.

Lamper kan dog være meget mere end blot praktisk belysning. Brug dem korrekt i din indretning og skab fantastiske stemninger, og giv din bolig et personligt touch.

Vælg mellem masser af spændende lyskilder

Udover en flot lampe, så har du også mulighed for at vælge mange forskellige spændende lyskilder.

Du kan bl.a. styre lysets farvetemperatur ved at gå efter hvor mange kelvin pæren lyser med.

Almindelig hvidt varmt lys ligger på omkring 2700 Kelvin, men jo lavere kelvin jo varmere lys. Et stearinlys svarer ca. til 1200 Kelvin.

Du kan også få masser af smarte pærer der kan skifte farve, blinke, og styres via din smartphone, fjernbetjeninger eller dit wi-fi.

Det åbner helt nye verdener for at give dine lamper endnu mere effekt og skabe den perfekte stemning i hjemmet.

Dekorer din bolig med personlige lamper

Nogle indretningsarkitekter vil sammenligne lamper med at være boligens smykker.

Det vil sige det du bruger til at give din bolig det sidste touch, personlig stil og et varieret design.

Brug f.eks. runde farverige lamper til at skabe liv og balance i et hjem indrettet i lyse farver og med klare linjer.

Er du kreativ kan du også vælge at købe enkle hvide lamper og så selv dekorere dem. Ønsker du fornyelse er det billigt og nemt at udskifte en lampeskærm med en anden farve, form eller mønster, og på den måde skabe liv i boligen.

Find et stort udvalg af lamper online

Som med mange andre varer, så giver det god mening at finde og købe dine lamper online.

Her får du nemlig et rigtig stort udvalg, og har mulighed for at bruge god tid på at finde de helt rigtige lamper til dit hjem.

Derudover er det nemt for dig at sammenligne priser, og du kan ofte finde et stort udvalg af gode kvalitetslamper i dansk og nordisk design til konkurrencedygtige priser.

Husk også uderummet

Lamper er også perfekte til at gøre uderummet hyggeligt, hvad end det er terrassen, haven, indkørslen eller et helt andet sted hvor du ønsker lidt ekstra hygge.

Der findes også masser af smukke udendørs lamper, og udover at være smukke og skabe en hyggelig stemning, så har udendørsbelysning en utrolig effektivitet ift. tyverisikring.