Diverse

Skal du åbne en campingsplads?

Campinglivet er igen ved at blive stort i Danmark. Og det er ikke blevet mindre efter, at vi har været igennem en hård Covid19 periode. Og hvor landets grænser har været lukket. Så er der kommet stor interesse i, at komme på ferie herhjemme i Danmark.

Så går du med en lille iværksætter drøm i maven, med at få din egen campingplads, ja så er det måske nu, du skal springe ud i det.

Hvad skal du bruge for at åbne en campingplads

  • Du skal have et dejligt sted med masser af smuk natur. Og er det i nærheden af vand, hvor der kan bades. Så er det endnu bedre.
  • Så skal der selvfølgelig gøres klar med diverse service bygninger, hvor gæsterne kan gå på toilettet og lave deres mad.
  • Og der skal trækkes strøm ud til alle pladserne, og der skal være mulighed for, at tappe noget vand til teltet eller campingvognen.
  • Og for ikke at glemme internettet. Som er MEGET vigtigt i dagens Danmark. Der skal være mulighed for at komme på internettet. Og det er ikke så vigtigt, om det er gratis. Det der er mere vigtigt er, at det skal fungere. Der skal være stabilt og hurtigt internet på alle pladserne! Og rundt omkring på campingpladsen hvor gæsterne kommer.

Der skal også være noget til børnene

Rigtig mange der besøger de danske campingpladser har børn med. Så derfor skal der være noget der kan aflaste forældrene, så de kan nyde et glas vin. Og sende børnene ud på egen hånd.

  • Så der skal være nogle trampoliner. Så børnene kan møde nye venner, og så ellers hoppe sig af med en masse energi, så de bliver godt trætte om aftenen, når de skal sove.
  • Nogle hoppeborge vil helt sikkert også være noget børnene kan lide. Og for at sikre, man også kan bruge hoppeborgen når det regner. Så skal man have lavet et indendørs legeland. Hvor man samler en masse bevægelses redskaber, så børnene rigtig kan lege og blive godt trække, så forældrene igen kan hygge sig og få fred om aftenen, når børnene er puttet.

Der skal også være noget for helt små børn

Børn elsker at lege vildt og højlydt. Men der skal også være noget til de mindre børn, ja noget hvor man ikke skal bruge så meget energi. Ja noget hvor man som familie kan hygge sig sammen.

  • Nogle af de ting familier elsker er dyr. Så derfor giver det rigtig god mening, at have nogle små heste, som børnene kan blive trukket rundt på. Og så få nogle fra den lokale rideskole, til at komme og bruge noget af deres fritid på gratis at hjælpe til med hestene.
  • Få også lavet et stort areal til kaniner. Men huske det meget vigtigt, at de har masser af plads. Og når de skal sove, skal de have nogle store kaninbure, som du kan læse lidt om her.

    Men hvis man ikke lader dyrene få masser af plads, så er det både synd for dyrene, men man får også en masse klager fra utilfredse forældre, der synes det er synd for dyrene. Så har man ikke pladsen til kaninerne, kan få masser af plads at boltre sig på, så skal man selvfølgelig ikke lave en kanin park 🙂

Køb ting i udlandet og spar penge

Når man skal starte sådan en campingplads op. Så bliver det hurtigt en dyr fornøjelse. Så derfor kan det rigtig godt betale sig, at søge ud i verden og finde nogle ting man kan købe der.

Det kan være fra en udenlands campingplads der er lukket. Og man derfor kan købe, nogle af deres ting til en billig pris. Og så betaler man et fragtskib for, at få fragtet det hele hjem. Og på den lange bane, kan man spare mange penge, ved at bruge lidt tid på at finde disse ting i udlandet.